Close Me!

Stii meserie dar nu ai calificare?

Iunie 2014

Stii meserie dar nu ai calificare? Acum ai solutia! ASIM - Asociatia "Inapoi la Munca"

 • Stii meserie dar nu ai calificare?

  Iunie 2014

  Stii meserie dar nu ai calificare? Acum ai solutia! ASIM - Asociatia "Inapoi la Munca"

 • Servicii de evaluare!

  Iunie 2014

  Asociatia "Inapoi la Munca" ofera programe si servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in 27 de calificari si ocupatii.

 • Evaluari in toata tara!

  Iunie 2014

  Vrei sa nu pierzi timpul pe drum si sa fi evaluat la locul de munca?

Pareri clienti

 • Ma declar foarte multumit de acest proces. Dupa parerea mea a fost un proces interactiv si a tratat toate problemele care ma interesau in mod direct. Acest lucru ma motiveaza sa va cataloghez ca fiind adaptabili si in acelasi timp adaptati catre cerintele din orice domeniu. Apreciez ca m-ati ajutat indiferent de programul de lucru pe care il aveti, pliindu-va dupa programul meu. - Breazu Marcel
  Evaluare competente Inspector de specialitate protectia muncii
 • M-am inscris la evaluare pentru ocupatia de Formator intrucat predam cursuri de 6 ani de zile si nu aveam un certificat care sa imi ateste competentele. Procesul mi s-a parut foarte eficient si la obiect, iar conditiile au fost deosebite. Recomand tuturor astfel de servicii!
  Ducu Ion-Valeriu
  Evaluare competente Formator - ASIM Targoviste
 • Am lucrat in strainatate in domeniul instalatiilor. Am venit in tara si am incercat sa deschid o firma, insa am avut nevoie de un certificat recunoscut. Am apelat la ASIM, procesul de evaluare m-a scutit de luni pierdute inutil la cursuri si bani dati in plus. Citireag Cristinel
  Evaluare competente Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze - ASIM Bucuresti
 • Am apelat la serviciile de evaluare pentru calificarea de Patiser deoarece lucram in acest domeniu de multa vreme si nu aveam un certificat de calificare. La inceput m-am temut ca nu voi face fata, insa procesul este orientat mai mult pe practica si pe cunostinte concrete.
  Voicu Oana
  Evaluare competente Patiser - ASIM Targoviste
 • Reprezint o societate de productie articole textile. Am apelat la evaluarea competentelor pentru ca este o metoda foarte corecta si eficienta de certificare a competentelor angajatilor. Tarifele sunt foarte avantajoase si colaborarea cu ASIM decurge foarte bine.
  Oprea Steluta
  Beneficiar evaluare competente Confectioner textile - ASIM Ploiesti
 • Am lucrat mult in strainatate in domeniul constructiilor. Aveam experienta si am venit la ASIM pentru a obtine un certificat recunoscut national si in Uniunea Europeana pentru Dulgher, tamplar, parchetar. Acesta mi-a fost de foarte mult folos. Apelati cu incredere!
  Manolea Petrut-Alexandru
  Evaluare competente Dulgher, tamplar, parchetar - ASIM Targoviste
 • Am apelat la serviciile de evaluare si certificare in 2010, intrucat aveam nevoie de un certificat recunoscut pentru ocupatia de Inspector protectia muncii. Aveam experienta multa in domeniu si cursul ar fi durat prea mult. Pentru mine a fost solutia ideala. Recomand!
  Barbu Marian
  Evaluare competente Inspector de protectia muncii - ASIM Targoviste
Acum te afli pe: Noutati

Noutati ASIM


Targul ONG-urilor din judetul Dambovita
04 octombrie 2011

Centrul Europe Direct Targoviste a organizat, ca si in anii precedenti, Targul ONG-urilor din judetul Dambovita, ocazie cu care organizatiile neguvernamentale active din judetul Dambovita si-au prezentat activitatea, serviciile si produsele oferite comunitatii. La eveniment au participat si reprezentantii Asociatiei "Inapoi la Munca", cu scopul de a promova oferta de servicii integrate de re-integrare pe piata muncii pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si restul gamei de servicii oferite de organizatie.

Fotografii
click pe imagine pentru a o mariSeptembrie 2011
Asociatia "Inapoi la Munca" a obtinut autorizarea pentru servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in calificarile:
- Asfaltator - Cod COR: 712904
Va asteptam la sediile sucursalelor noastre pentru a beneficia de noile servicii!


Septembrie 2011
Asociatia "Inapoi la Munca" a demarat procedura de autorizare pentru servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in calificarile:
- Masinist la masini pentru terasamente - Cod COR: 833201
- Electrician constructor - Cod COR: 713701
- Mecanic auto - Cod COR: 723103
Va asteptam!


ASSD certificat CertRom!
30 aprilie 2011

Incepand cu luna aprilie 2011 Asociatia "Inapoi la Munca" a fost certificat de catre CertRom pentru implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii pentru activitate, conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001: 2008! CertRom este un organism privat de certificare romanesc, care a obtinut de la data infiintarii societatii din anul 2000, din partea organismului national de acreditare RENAR, acreditarea serviciilor de certificare.

Fotografii
click pe imagine pentru a o mari

Februarie 2011
Asociatia "Inapoi la Munca" a deschis 4 noi sucursale, pentru a fi mai aproape de dumneavoastra si a-si oferi serviciile catre un numar cat mai mare de clienti:
- Brasov - Str. Toamnei, nr. 19, bl. 5, sc. C, ap. 3 - Telefon 0268.310.373;
- Buzau - Bld. Unirii, bl. 2B, parter - Telefon 0238.712.271;
- Slatina, str. Ec. Teodoroiu, nr. 1, Casa Tineretului - Telefon 0249.434.515;
- Baia Mare, str. Izvoarelor, nr. 18 - Telefon 0262.211.068.
Va asteptam in noile locatii, cu aceeasi oferta de servicii!


Februarie 2011
Asociatia "Inapoi la Munca" a obtinut autorizarea pentru servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in calificarile:
- Macelar - cod NC 7411.1.2;
- Transator - cod NC 7411.1.4;
- Barman - cod COR 512301;
- Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - cod NC 5123.2.1.
Va asteptam la sediile sucursalelor noastre pentru a beneficia de noile servicii!


Decembrie 2010
Asociatia "Inapoi la Munca" a demarat procedura de autorizare pentru servicii de evaluare si certificare a competentelor profesionale in calificarile:
- Macelar - cod NC 7411.1.2;
- Transator - cod NC 7411.1.4;
- Barman - cod COR 512301;
- Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - cod NC 5123.2.1.
Va asteptam!


Decembrie 2010
Asociatia "Inapoi la Munca" a participat in cadrul proiectului "Cooperare pentru ocupare a nevazatorilor prin cresterea competentelor in tehnologia informatiei si a comunicatiilor" (C.O.N.E.C.T.I.C.) in calitate de furnizor al serviciilor de evaluare si certificare a competentelor profesionale in calificarea de "Operator introducere, validare si prelucrare date". In cadrul activitatilor desfasurate, 20 de persoane cu dizabilitati vizuale au fost evaluate si certificate in calificarea mai sus mentionata.
Detalii despre proiect pot fi gasite aici Descriere proiect CONECTIC.
Mult succes in continuare!


Noiembrie 2010
In perioada Noiembrie 2010 - Decembrie 2010, Asociatia "Inapoi la Munca" a participat in cadrul proiectelor RO0033 - "Restaurarea Portii 5, Fortareata Vauban, Fortificatie in Alba Iulia" si RO0032 - "Restaurarea Hanului Gabroveni", implementate de Ministerul Culturii si Patrimoniului National - Unitatea de Management a Proiectelor si Consultanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Alba-Iulia, UNDP, ArCub si finantat prin EEA Grants.
In cadrul proiectului, 70 de tineri post-institutionalizati si tineri someri, cu varsta intre 18 si 35 de ani au beneficiat de servicii de formare profesionala si evaluare de competente profesionale in calificarea de "Zidar, pietrar, tencuitor". Dupa etapa de formare a participantilor, acestia au fost inclusi intr-un program de consiliere socio-profesionala, menita sa le asigure acestora sanse marite de angajare si depasire a statului de persoana dezavantajata. Activitatile proiectului au avut un succes major, bucurandu-se de aprecierea participantilor, a partenerilor si a beneficiarului proiectului.
Rezultatele proiectului sunt urmatoarele:
- organizarea unui training in calificarea de "Zidar, pietrar, tencuitor" pentru 25 de tineri din Municipiul Alba-Iulia - Fortareata Vauban;
- organizarea unui training in calificarea de "Zidar, pietrar, tencuitor" pentru 45 de tineri din Municipiul Bucuresti - Hanul Gabroveni;
- Dotarea participantilor cu echipament de lucru si protectie (casti, manusi, salopete);
- Oferirea de servicii de consiliere socio-profesionala pentru 25 si respectiv 45 de tineri din Alba-Iulia, respectiv Bucuresti;
- 20 de tineri din cei 70 inclusi in program au fost angajati in domeniul constructiilor, imediat dupa terminarea stagiului de formare.
Galeria foto de la Targul ONG-urilor din judetul Dambovita poate fi gasita la sectiunea Galerie foto - sub-sectiunile Restaurarea Portii 5, Fortareata Vauban, Fortificatie in Alba Iulia si Restaurarea Hanului Gabroveni.


Octombrie 2010
In data de 07 octombrie 2010, incepand cu ora 10:00, in Piata Tricolorului din Targoviste, a debutat prima editie a Targului ONG-urilor, ocazie cu care Organizatiile Non-Guvernamentale din Dambovita s-au facut cunoscute prin standurile de prezentare. Chiar daca vremea nu a fost chiar prietenoasa, targovistenii nu s-au sfiit sa poposeasca, macar pentru cateva minute, la fiecare stand in parte. Orgaizatorii au tinut sa precizeze ca in judetul nostru sunt in jur de 100 de Organizatii Non-Guvernamentale necunoscute cetatenilor, motivul acestui targ fiind promovarea serviciilor acestora [Marius Ene].
Asociatia "Inapoi la Munca" a fost invitata sa participe la eveniment, fapt concretizat prin crearea unui stand in Piata Tricolorului. Reprezentantii ASIM au participat la activitatile propuse de organizat si au solidarizat cu memebrii celorlalte ONG-uri participante pentru promovarea serviciilor oferite. Mai jos puteti gasi articole de media legate de eveniment.
http://www.infotgv.ro/evenimente/2268-prima-editie-a-qtargului-ong-urilorq-la-targoviste.html
http://www.universuldambovitean.ro/actualitate/Targul-ONG-urilor-dambovitene--1406.html
http://www.sock.ro/index.php/comunicate/prefectura/1589-inedit-targul-ong-urilor-din-judeul-dambovia-.html
http://www.info-ziare.ro/locale/stiri-din-dambovita/la-targul-ong-urilor-se-lanseaza-oferta-toamna-iarna.html
http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/La_targul_ONG-urilor_se_lanseaza_oferta_toamna-iarna_0_343166126.html
Galeria foto de la Targul ONG-urilor din judetul Dambovita poate fi gasita la sectiunea Galerie foto - sub-sectiunea Targul ONG-urilor din judetul Dambovita.


Octombrie 2009
In perioada 19 - 22 octombrie 2009, la Bucuresti, a avut loc Forumul de Tineret al Initiativei Central Europene (ICE). Astfel, pe parcursul a 2 zile, peste 60 de tineri reprezentanti ai ONG-urilor de tineret din cele 18 tari membre ICE, au purtat discutii pe tema "Facilitarea accesului tinerilor pe piata muncii". Scopul acestei intalniri a fost recunoasterea dificultatilor cu care se confrunta tinerii in gasirea unui loc de munca, atunci cand nu exista un echilibru intre educatie, instruire si cererea pietei muncii.
La finalul discutiilor a fost adoptata o declaratie care contine proiectele dezbatute in cadrul Forumului. Declaratia finala va fi prezentata de Romania la summit-ul sefilor de guverne al tarilor membre ICE, ca fundament in formularea viitoarelor politici de tineret. De asemenea, documentul va fi trimis de ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, tuturor ambasadelor si reprezentantelor diplomatice la Bucuresti.
Din partea Asociatiei "Inapoi la Munca" a fost selectat sa participe domnul Piciorus Ioan-Andrei. In cadrul atelierelor de lucru reprezentantul organizatiei a realizat o prezentare a situatiei actuale a pietei fortei de munca la nivel local si regional, prin prisma experientei si informatiilor acumulate in timpul implementarii proiectelor ASIM.
   
Septembrie 2009
Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM a elaborat instrumente de evaluare conforme cu principiile Metodologiei M4 de evaluare si certificare a competentelor profesionale, pentru calificarea "Dulgher, tamplar, parchetar".


Iulie 2009
Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM a elaborat primele instrumente de evaluare conforme cu principiile Metodologiei M4 de evaluare si certificare a competentelor profesionale, pentru calificarea "Operator introducere, validare si prelucrare date".


Iunie 2009
Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale ASIM a fost autorizat sa ofere servicii de evaluare si certificare competente pentru calificarea "Bucatar".

Daca ne apreciezi munca,
recomanda-ne prietenilor tai!

Fiti alaturi de noi!
Portal Info

Cursuri Calificare Gratuite

Nu stii meserie si vrei calificare? Alege cea mai buna oferta pentru cursurile de calificare! Asociatia de Sprijin a Somerilor va ofera cursuri de calificare gratuite sau cursuri de calificare cu plata in peste
60 calificari / ocupatii.
Inscrie-te si tu la un curs

GRATUIT

Pentru informatii suplimentare vizitati:

www.cursuricalificaregratuite.ro

Alege orasul pentru o certificare
de competente profesionale

Targoviste: 0245.620.753
Ploiesti: 0244.523.068
Pitesti: 0248.221.530
Giurgiu: 0246.215.130
Alexandria: 0247.317.808
Calarasi: 0242.313.338
Brasov: 0268.310.373
Moreni: 0245.664.130
Slatina: 0249.434.515
Braila: 0339.401.539

Recomanda-ne prietenilor tai
pe Facebook!

Acte necesare pentru inscrierea
la un curs de calificare

• Buletin / Carte de identitate; *
• Certificat de nastere; *
• Certificat de casatorie; **
• Ultimul act de studiu; * +
• Dosar plic sau cu sina

* Documentele trebuie prezentate in copie xerox. Originalele se vor prezenta pentru verificarea conformitatii si se vor returna clientului.
** Doar in cazul schimbarii numelui in urma casatoriei.

inapoilamunca.ro © 2014 | Termeni si conditii de utilizare | Operator date cu caracter personal - Cod: 14457

Realizat si administrat de WebArtServices